SKICKA IN TILL OSS

Kurien, PB 12, 65101 Vasa

Finn en vän

Du kan få en personlig radannons gratis införd i ett nummer av Kuriren om du är privatperson och betalande prenumerant. Skriv kortfattat om dig själv och dina önskemål samt den signatur du önskar ha med i tidningen, ditt namn och din adress för eventuell svarsförsändelse.

Kurirens redaktion förbehåller sig rätten att förkorta och redigera texten.

Alla personliga annonser och svar behandlas med diskretion och eventuella svar sänds i kuvert per post. (För en icke-prenumerant är priset 10 euro/annons).

Annonssvar skickas till Kurirens adress. Skriv tydligt annonsens datum och signatur på kuvertet. Om du lägger svarsbrevet i ett skilt kuvert bör det inre kuvertet vara mindre eller vikas så att det inte klipps sönder då det yttre kuvertet öppnas.

Skriv ut ditt namn, adress och telefonnummer i annonsen. Annonsen kan betalas till vårt konto i Nordea 205218-63084, IBAN FI17 2052 1800 0630 84. Kvittot eller tio (10) euro bifogas med annonsen.

Brudparsbilder

Brudparsbilderna kostar 20€/st. och redaktionen bestämmer storleken vid ombrytningen.

Avgiften bifogas med bilden eller inbetalas på Kurirens bankkonto
IBAN FI17 2052 1800 0630 84, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Ange betalarens namn och ordet Bröllopsbild.

Du kan också skicka in bilder på brudpar per e-post: annonser@kuriren.net.

Digitalfotografier bör vara 300 dpi.

Brudpar får Kuriren gratis ett halvt år fr.o.m. det nummer där deras bild är införd (gäller inom Norden).

Läsarnas bilder

Till denna sida kan du sända in till exempel fotografier av familjen, släkten, djur och natur och så vidare. Glöm inte att berätta vad bilden föreställer och vem som sänt in bidraget. Fotona returneras om adress bifogas. Publicerade bidrag belönas med ett överraskningspris.

Märk kuvertet med “Läsarnas bilder”.

Det går också bra att mejla bilden till info@kuriren.net

Ur livets dagbok

Berätta ditt livs sannsaga för oss! Du har säkert upplevt någon spännande, dramatisk eller intressant händelse i ditt liv, kanske mött människor som det kunde vara värt att berätta om. 

0
    0
    Din köpkorg
    Din köpkorg är tomTillbaka till butiken