av admin | mar 23, 2016 | Recept, Smått och gott
Att göra egna serveringskorgar av tunnbröd är inte alls svårt men det krävs att man planerar lite och börjar i god tid. Gör dem färdiga redan dagen innan och förvara dem torrt så går förrätten att svänga ihop i ett nafs. Vi vet att det finns färdiga tunnbrödskorgar...
av admin | mar 23, 2016 | Efterrätter, Recept
Det finns lika många recept på den traditionella pashan som det finns dessertmakare, men detta är vår version. Det man bör tänka på är att pashan ska stå och rinna av ett dygn, eller i alla fall över natten, i kylskåp så den är perfekt att förbereda i det avseendet....
av admin | mar 23, 2016 | Artiklar, Senaste
Låt dig inspireras att gå ut i din trädgård i påsk. Säsongen håller precis på att ta fart! Fast marken ännu är frusen finns det trevliga trädgårdssysslor att ta itu med för den som vill. Nu är det tid att beskära fruktträd och bärbuskar och att driva upp...
av admin | mar 23, 2016 | Artiklar, Senaste
Till yrket är Susanne Marins skådespelare men under de senaste åren har hon gett sig själv utrymme att också tonsätta och framföra sina egna dikter. De människohistorier hon sätter sig in i för sina rolltolkningar och att skriva ner upplevelserna hon har i sitt liv...
av admin | mar 9, 2016 | Recept, Soppor
2 gula lökar matolja 1 stor purjolök eller 2 små 3–4 potatisar ca 6–7 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 2 dl matlagnings- eller vispgrädde salt peppar Till servering: ett paket bacon 4–5 kokta ägg Börja med att koka äggen. Skala löken och hacka den grovt. Tvätta...