Tunnbröd i stekpanna

IMG 0510 webb
image_print

IMG 0510 webb

(Grundrecept, ca. 10 bröd) 

Detta bröd går utmärkt att förbereda innan ni ger er iväg. Blanda alla torra produkter i en zippåse och tillsätt endast vatten när ni är på plats. Använd som frukostbröd, wrap eller till förrätt.

5 dl vetemjöl
4 msk mjölkpulver
2 dl vatten
1 ½ msk olivolja
salt
ev. favoritbrödkrydda

Blanda alla ingredienser i en bunke, arbeta till en jämn deg.
Kavla, tryck ut degen så tunt ni kan under tiden stekpannan hetas upp.
Stek till gyllenbrun färg på båda sidor.
Lägg bröden ovanpå varandra för att hålla dem mjuka. 

Recept av Anders Klint. 

image_print

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM