av admin | jan 22, 2013 | Kötträtter
Smakerna och färgerna på den här grytan är helt oslagbara. Här möts curry, saftigt bacon och fräsch broccoli som höjer kycklingen till en helt annan nivå. Grytan är väldigt matig. Om ni använder färsk broccoli behöver den förvällas några minuter. Ingredienser: 2...
av admin | jan 22, 2013 | Efterrätter
När man gör fluff (som man kan göra av nästan vilket godis som helst) bör man tänka på att det gör sig bäst efter en natt i kylskåp. Men bra planerat är hälften gjort. Ingredienser: 160 g Pätkis (spara lite till dekoration)3 dl vispgrädde Hacka Pätkis i små bitar....
av admin | jan 22, 2013 | Artiklar
Marlene och Kaj Björk demonstrerar sina specialområden inom handarbete. År 1974 öppnade Gretel Björk handarbetsaffär i Vörå. Den affären finns ännu kvar och ägs i dag av Gretels barn Kaj och Birgitta Björk. På kundernas begäran öppnade Kaj Björk en...
av admin | jan 16, 2013 | Bakverk
Susan Holmberg har skickat in sitt recept på goda, lättbakade chokladcupcakes till Kuriren. Muffins: 100 g margarin eller smör2 ägg2 dl socker1 tsk vaniljsocker1 krm salt4 msk kakao2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Garnering: Vispad grädde, kakao och riven choklad....