Jordnötssmörs- och jorgubbs-nicecream

Jordnötssmörs- och jorgubbs-nicecream

Från receptboken ”Din nya vegetariska vardag” (av Lotta Munsterhjelm & Anton Häggman), kommer detta recept på lite annorlunda glass. Kanske ett favoritrecept, om barnen och glassälskarna själv får välja Jordnötssmörs- och jorgubbs-nicecream 2 pers/15...
Lemonad som hantverk

Lemonad som hantverk

Tony Asumaa demonstrerar och förklarar maskiner och vätsketankar. Han är märkbart stolt över den datorstyrda linjen där lemonaden sätts på flaska och korkas. Hela härligheten är inköpt från Tyskland, och vid problem kan teknikerna där logga in och ordna upp det hela...
På sommaren ska böckerna vara riktigt bra

På sommaren ska böckerna vara riktigt bra

Sommaren är här, vilket innebär att semestertiden närmar sig. Många av oss ser det som en chans att äntligen ta igen lite av all den läsning som kan vara svår att få in under resten av året. På semestern däremot kan man rada upp högen av böcker som man länge gått och...
Fjorton dagar som flexitarian

Fjorton dagar som flexitarian

I detta nummer av matvrån testar två familjer att vara flexitarianer* i ett par veckors tid. De har använt sig av receptboken Din nya vegetariska vardag som inspiration, skriven av de rätt så nyblivna vegetarianerna och receptutvecklarna Charlotta Munsterhjelm och...
0
    0
    Din köpkorg
    Din köpkorg är tomTillbaka till butiken