Bönburgare

Bönburgare

Bönburgare (4 burgare) Vegetariskt blir alltmer populärt, och undra på det – det är både gott, nyttigt, billigt och dessutom bra för miljön! Jag lagar ofta bönburgare i stället för ”köttburgare” – det här ett enkelt recept som går att variera på många sätt. 1 burk...
Avocado fries

Avocado fries

Avocado fries / Friterade avokadokilar (2 port.) Som förrätt 4 port. Något av det godaste jag ätit är avocado fries – friterade avokadokilar. Jag åt det första gången på en restaurang i Harlem, New York förra hösten, och fick mersmak. De passar både till hamburgaren...
När jag åker motorcykel så slappnar jag av

När jag åker motorcykel så slappnar jag av

Mc-åkning är en långvarig hobby för Sundomprästen Malin Lindblom. Efter att de teologiska studierna hade resulterat i en examen och präst- vigning vid millennieskiftet valde Malin Lindblom att förverkliga en lång- varig dröm. Hon tog motorcykelkort och började åka...
Mattias Åhman brinner för det nordiska köket!

Mattias Åhman brinner för det nordiska köket!

Vuoden kokki eller Årets kock är Finlands mest prestigefyllda pris i matlagning. Tävlingen anordnades för första gången 1995 och i fjol vann 25-åriga Mattias Åhman från Pensala denna prestigefyllda titel. Mattias kommer ursprungligen från Pensala i Österbotten. För...
Mascarponevåfflor

Mascarponevåfflor

Mascarponevåfflor (cirka 10 stycken) 4 ägg 250 g mascarpone 4 dl mjölk 4 dl vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver 1 tsk salt 50 g smält smör Vispa ägg och mascarpone med elvisp. Tillsätt hälften av mjölken och mjölet blandat med bakpulver. Vispa ihop ingredienserna och tillsätt...
0
    0
    Din köpkorg
    Din köpkorg är tomTillbaka till butiken