READING

Tomatsallad med färsk oregano

Tomatsallad med färsk oregano

sallad

 

sallad

en kruka rucola
10–12 tomater en rödlök
20 stora oliver
200 g äkta grekisk fetaost
1 ägg
½ dl vetemjöl
2 msk olivolja

Dressing:
3 msk olivolja av god kvalitet
saften av en halv citron
nymalen svartpeppar
en nypa socker
1 msk färsk finklippt oregano

Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Skiva tomaterna och skär löken i tunna ringar. Fördela tomatskivorna och lökringarna
samt oliverna ovanpå rucolan. Skär osten i tärningar. Vispa ägget och vänd ostbi- tarna först i ägg, sen i vetemjöl. Stek osten gyllenbrun i olivolja i en stekpanna och strö den över salladen. Häll i dressingen och servera då osten ännu är varm.


E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM